Hogy megfelelően vigyázzon a bőr: kevesebb több

Az egészséges bőr a szépség és a vonzerő jelképe. A legnagyobb szervünk egy ember életmódját és korát tükrözi. Milyen kezelés alkalmas arra, hogy milyen típusú bőr, természetes kozmetikumok vannak olyan jó, mint a hagyományos care termékek, és mi igazán segít a bőr problémák? A bőrünk úgy van kialakítva, hogy nem igazán kell tisztítani. Mivel azonban különböző hőmérsékleteknek és páratartalom-ingadozásoknak vagyunk kitéve, bőrünk napfénynek és levegőszennyezésnek van kitéve (és egyébként a rossz testszagot nem toleráljuk), a bőr napi tisztítására van szükség. Ne vigye túlzásba, mert a rossz termékek, a túl meleg víz okozhat bőrproblémákat.

A bőr a legnagyobb szervünk

Az optimális bőrtisztítás mindig a bőr típusától függ. A legtöbb embernek vegyes a bőre. Ez azt jelenti, hogy a bőr felületétől függően a sebum és a nedvességmérleg eltérő. Míg a T-zóna (homlok, orr, áll) meglehetősen zsíros, a terület a szem és az arc szárazabb. Az olajos nedves bőr vastagabbnak tűnik, durván porózus és olajos fényes, mert túl sok sebum. A pattanások és a fekák sokszor előfordulnak. A száraz bőr, sebum termelés csökken, a bőr képes tárolni kevesebb nedvességet, jár tompa, feszült, hajlamos a enyhe ráncok.

Mennyire kell törődni vele?

Mint egyéniség, mint a bőrünk, gondoskodnunk kell róla. Így a száraz bőr alkalmas zsíros szappanok, míg az olajos bőr hagyja el termékek fordított zsír. Összességében azonban: kevesebb több. Ez vonatkozik mind a mosószerekre, mind a vízhőmérsékletre. Minden érintkezés szappannal és forró vízzel emellett kiszárítja a bőrt. Ezért jobb egy rövid ideig zuhanyozni, legfeljebb 20 percig úszni. A mottó” kevesebb több ” is vonatkozik arcápolás: puha, alkoholmentes tisztítószerek különösen jó. Ha nem használja a smink, akkor nem kell tölteni egy nagy napi “alapvető Tisztítás” – alapos mosás vízzel elég.

A természetes kozmetikumok jobbak?

Sok nő és férfi értékeli a természetes kozmetikumok, mint hordozható, mint a hagyományos kozmetikumok. A kritikusok ellentmondásos: véleményük szerint a természetes kozmetikumok is idegen anyagok a bőr, valamint a szintetikus anyagok. Ezen kívül, természetes termékek okozhat allergia, például a hozzáadott illóolajok kamilla vagy teafa olaj. Tud természetes bájitalok a gondozási pontokon lépést tartani a kémiai társaik? A német “Stiftung Warentest” tanulmányozta a természetes kozmetikai krémek az arc 2011 márciusában. Az eredmény: a táplálkozási tulajdonságait krémek kis expozíció, legtöbbjük hidratálja a bőrt, és tolerálja a bőrt is. Nagy hátránya a természetes kozmetikumok érzékenysége a mikrobiális fertőzések, mivel nem tartalmaznak szintetikus tartósítószerek. Így a krémek a természetes Osztás kell kezelni a gondossággal. A kis lyukú csövek jobban alkalmasak, mint a nagy tégelyek. Higiénia különösen fontos, akkor csak vegye ki a krém tiszta ujjakkal. Azt is figyelni, hogy a megfelelő tárolás: a meleg fürdőszoba kevésbé alkalmas, jobb lenne tárolni kozmetikumok hőmérséklete 18-20 fok. Nyitás után a természetes termékeket gyorsan le kell meríteni. Ha a szag, a szín vagy a következetesség a termék megváltozott, azt mondja: kezdve ezzel egy vödör trágya. Ez igaz, azonban minden rendelkezésre álló kozmetikumok.De …

Meg lehet akadályozni a ráncokat?

Mivel a 20. század közepe lassítja a sejtek megújulását és a kötőszövet rugalmassága csökken. A bőr vékonyabb, szárazabb és lassabb lesz. Az első ráncok általában a szem és a száj körül jelennek meg. Ez a krém nagyon jó minőségű, a bőr, amely lehetővé teszi, hogy ideiglenesen simítsa el a bőrt. A ráncok azonban nem tűnnek el. A sebészeti beavatkozások mellett egyre inkább szikét nem tartalmazó módszereket alkalmaznak, de hatásukat tudományosan nem bizonyították. Ez magában foglalja a lézerek, hogy távolítsa el a felület ráncok, de nem mély arc ráncok.

A ráncok elleni küzdelemben savakkal is lehet hámozni, de a bőr irritálódhat az eljárás után, és nagyon érzékeny a napfényre. Botox egy nagyon veszélyes idegméreg, amely egyre inkább használják a kozmetikai iparban, valamint a szubkután injekciók saját zsír vagy hialuronsav. Azonban ezen alkalmazások időtartama korlátozott, miután körülbelül hat hónap, az első ráncok visszatér. A ráncok csökkentésének költsége általában nagyon magas, több ezer euró, amíg észrevehető eredmény várható. A ráncokat nem lehet megelőzni, de a megjelenésüket kissé késleltetheti, elkerülve a túl sok napot, naptejet használva, nem dohányozva. Segít a pattanások eltakarításában? Nem csak a tinédzserek szenvedhetnek bosszantó pattanásoktól és feketéktől, hanem felnőttektől is. A gyógyszertárak, arcvíz tiszta bőr alternatív mosószerekkel és sapkák. De mi segít igazán az idegesítő hólyagok ellen? Ismétlem, a kevesebb több. Így, a szappan nem alkalmas tisztító tisztító tisztító tisztító tisztító bőr; jobb, hogy használja a mosó krémek, amely kell használni legfeljebb háromszor egy nap. Akne nem kell eltávolítani egyedül. Amikor megnyomja őket az ujjaival, a baktériumok a bőr alatt átterjednek a környező szövetekre. Továbbá, akne nem kell kifejezni, mert okozhat gyulladást és csúnya hegek. Ha úgy érzi, nagyon terhelte a tisztátalan bőr, meg kell, hogy egy bőrgyógyász. Egyes esetekben előírhat gyógyszerek, mint például antibiotikumok alkalmazása a bőrre. Továbbá, egy látogatás egy kozmetikus segíthet: így megelőzheti a gyulladást, ha a szakember eltávolítja akne, pattanások egy nagy területen. Az étrendváltozás általában nem jelenik meg, eddig nem találtak összefüggést bizonyos élelmiszerek és a tisztátalan bőr között.